SOS AUTO, една от водещите компании в България, специализирана в областта на пътна помощ и репатрак, не само следва текущите тенденции в индустрията, но и активно ги формира. С ориентация към иновациите, компанията извършва три значими инвестиции – в нов технологичен и иновативен уебсайт, разработване на уеб приложение за пътна помощ и представяне на абонаментна карта за безплатна пътна помощ на територия на страната. Този напредък отбелязва нов етап в развитието на компанията, като насочва значителни промени в индустрията, с цел предоставяне на бързи и ефективни решения при аварии или пътнотранспортни инциденти за превозните средства на клиентите.

 sosauto.bg: Преобразяване на Пътна Помощ!

Първата инвестиция, която SOS AUTO вече реализира, е създаването на иновативен и технологичен уебсайт, който отразява визията на компанията за бъдещето. Новите функции, модерния дизайн и лесната навигация предоставят възможност на клиентите бързо и лесно да получат необходимата помощ по всяко време и навсякъде. С внедряването на последните технологични решения, клиентите вече могат да заявят или поръчат услуги за пътна помощ репатрак чрез различни електронни комуникационни платформи като Viber, WhatsApp и Messenger, допълнително към стандартните телефонни обаждания. Този напредък, комбиниран с новите технологии, предоставя на клиентите на SOS AUTO удобство и лесен достъп до екипите им, осигурявайки по-голяма гъвкавост при избора на метод за комуникация.

 Ето някои от услугите, предлагани на сайта на SOS AUTO:

Пътна Помощ

• Репатрак

• Абонамент за Пътна Помощ

• Съдействие в КАТ

• Транспорт и превоз на МПС

• Помощ на пътя


Всички тези услуги се изпълняват с висок професионализъм и ефективност, като SOS AUTO запазва водещата си роля в областта на пътната помощ и репатрак, Регистрация на МПС в България. Чрез иновации и технологични инвестиции компанията не само отговаря на текущите нужди на клиентите, но и продължава да им осигурява сигурност, удобство и надеждно обслужване при всяко пътуване.

 Да извикаш пътна помощ за по-малко от 60 сек.

Втората инвестиция, предприета през 2024 г. от SOS AUTO, се свързва със създаването на иновативно уеб приложение за пътна помощ, което е ключовата стъпка към модернизацията и повишаване на удобството за клиентите. Това приложение не само укрепва позициите на компанията като иноватор в бранша, но и предоставя на клиентите по-надеждни и интелигентни решения при аварийни ситуации на пътя. Така клиентите могат да извикат пътна помощ или да поръчат услуги за теглене с репатрак от SOS AUTO, независимо къде се намират, в рамките на минута. Компанията все още не разглася подробности за функционалността на приложението, но обещава, че то ще бъде първото си по рода за пътна помощ и до края на 2024 година ще бъде достъпно за сваляне от Google Play и App Store.

 Road Saver – Една карта, една година спокойствие на пътя!

Третата и последна инвестиция, предприета от SOS AUTO, е въвеждането на абонаментна карта за безплатна пътна помощ на територията на цялата страна. С Road Saver, компанията предоставя възможност на всеки, който желае да се защити на пътя, да се абонира за програмата на SOS AUTO. Този абонамент предоставя безплатна пътна помощ за цяла година, с цена под 100 лева. Това е идеалното решение за тези, които искат да се предпазят от неочаквани ситуации и големи разходи за пътна помощ. С тази карта, клиентите на SOS AUTO могат да си дадат сигурност, че винаги има някой, готов да им помогне при нужда.

 С тези три значими инвестиции SOS AUTO демонстрира ангажимента си към клиентите и стремежа си да предоставя най-добрите и иновативни решения в областта на пътната помощ и репатрак в България. Тези инвестиции не само подобряват достъпа до услугите на компанията, но и увеличават ефективността и надеждността на обслужването, което SOS AUTO предоставя на своите клиенти. В бъдеще, клиентите на компанията могат да се чувстват още по-сигурни и уверени, когато тръгват на път, знаейки, че имат надежден партньор на своя страна, готов да им помогне при нужда.